Gradonačenik uručio priznanja veteranskoj sekciji NK Sava Strmec

Dana 17. listopada 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 17,30 sati gradonačelnik Svete Nedelja Dario Zurovec, zamjenik gradonačelnika Davor Nađi i predsjednik Gradskog viejća Grada Svete Nedelje Matej Vrdoljak, bili su domaćini svečanog prijema preko 20 članova veteranske sekcije Nogometnog kluba Sava Strmec. Članovi veteranske sekcije NK Save Strmec u vremenu od 28. – 30. rujna 2018. godine u Poreču osvojili su 2. mjesto na državnom prvenstvu veterana u nogometu. Također, golman veteranske sekcije NK Sava Strmec Ervin Horvatinec proglašen je golmanom prvenstva.

Zbog navedenih vrhunskih rezultata gradonačelnik Dario Zurovec dodijelio im je Javna priznanja Grada Svete Nedelje. Tom prilikom istaknuo je kako je ovaj uspjeh rezultat velikog zalaganja i uloženog truda, te kako je iznimno ponosan na njihove ostvarene uspjehe. Također im je zaželio mnogo osvojenih prvenstva i utakmica u predstojećem razdoblju.

 Za osvojeno 2. mjesto na 19. državnom prvenstvu veterana u nogometu održanom u Poreču Nogometnom klubu Sava Strmec, uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje, dodijeljena je i novčana nagrada. Zahvalnicu Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu dodijelio je i sportskom treneru NK Save Strmec Krunoslavu Ljubeju, dok je golmanu veteranske sekcije NK Save Strmec, Ervinu Horvatincu ujedno i najboljem golmanu navedenog prvenstva, uručio Priznanje za izvanredan uspjeh, kao i novčanu nagradu.

 Kako bi zahvalili na međusobnoj suradnji, ali i dodijeljenim priznanjima, članovi kluba NK Sava Strmec veteranske sekcije pripremili su iznenađenje u vidu prigodnog dara gradonačelniku – dres s potpisima igrača.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite