Radionica Biznis akademije u Strmcu – prijavite se

Kako digitalni marketing može poboljšati Vašu prodaju, koji su to besplatni alati koji pomažu pri provođenju digitalnog marketinga, koja je uloga Googlea i Facebooka u privlačenju kupaca samo su neke od teme radionice Biznis akademija koje će se održati u Društvenom domu Strmec, Vladimira Nazora 13, 10434 Strmec, 25. listopada 2018. od 17,00 do 21,00 h.

Prijaviti se možete ovdje: https://www.biznisakademija.hr/clanak-Radionica-za-obrtnike-i-male-biznise-17

Ukoliko nemate mogućnost izvršiti online prijavu putem navedenog linka, možete se javiti u Grad Sveta Nedelja na telefonski broj 01/3335-436, 01/3335-425.

Edukativni dio trajat će tri sata dok je sat vremena rezervirano za osvježenje i druženje. Program radionice kreiran je tako da polaznicima Akademije pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji. Između ostalog, polaznici će saznati kako poboljšati sadržaj web stranice i sadržaj na društvenim mrežama, koji su to najbolje web stranice za prodaju, a što je sve potrebno da biste imali svoj web shop.

Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju – kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

Radionicu organiziraju 24sata i Tele2 u suradnji s Gradom Sveta Nedelja, a vode ju stručnjaci za digitalni marketing pod vodstvom docenta dr.sc. Vatroslava Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a u predavanju će mu se pridružiti i Sanja Novak, mag.oec. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite