U povodu odlaska na svjetsko prvenstvo članovima ŠRD „Sloga“ Orešje gradonačelnik uručio priznanja!

Dana 22. listopada 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 10,00 sati gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak primi su članove ŠRD „Sloga“ Orešje, predsjednika Petra Šikaca, te članove Danijela Vignjevića i Zlatka Ranogajca, trostruke prvake Hrvatske u ribolovu na pastrvskog grgeča. Navedeni članovi sudjelovali su i u sastavu Hrvatske reprezentacije na natjecanjima u Italiji i Južnoafričkoj Republici, a već krajem listopada putuju u Meksiko na državno prvenstvo temeljem uspjeha ostvarenog u 2017. godini. U 2018. godini osvojili su 4. mjesto na državnom prvenstvu.

Zbog navedenih vrhunskih rezultata gradonačelnik Dario Zurovec dodijelio im je Javna priznanja Grada Svete Nedelje. Zahvalnicu Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu od 5.000,00 kuna uručio je predsjedniku ŠRD „Sloga“ Orešje, a priznanja za vrijedan uspjeh i novčanu nagradu od 10.000,00 kuna uručio je Danijelu Vignjeviću i Zlatku Ranogajcu. Tom prilikom istaknuo je kako je zaista ponosan na ranije postignute uspjehe, jer biti trostruki prvak Hrvatske je zaista hvale vrijedno postignuće. Zaželio im je i mnogo uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Lovu na pastrvskog grgeča koje se krajem mjeseca održava u Meksiku, kao i mnogo uspjeha u daljnjem radu i djelovanju.

Ispred ŠRD „Sloga“ Orešje riječi zahvale uputio je predsjednik Petar Šikac, a nagrađeni član Danijel Vignjević, uz samu zahvalu za priznanje istaknuo kako mu je drago što je Grad prepoznao njihov uspjeh, trud i zalaganje koje na dnevnoj bazi ulažu kako bi doprinijeli  razvoju društva i sporta, te promociji Grada općenito. „S ponosom ćemo nositi obilježja Grada Svete Nedelje na svjetskom natjecanju koje nam predstoji i vjerujem da se kući vraćamo s osvojenim medaljama“ istaknuo je Danijel Vignjević iz ŠRD „Sloga“Orešje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite