RADIONICA BIZNIS AKADEMIJE

U organizaciji 24 sata, Tele 2 i Grada Svete Nedelje, održana je besplatna edukacija poduzetnicima o internetskoj prodaji i marketingu u Društvenom domu Strmec. Predavanja ukupnog trajanja 180 minuta vode stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec pozdravio je sve prisutne i istaknuo važnost digitalnog marketinga i prodaje.

Docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zahvalio se Tele2 što je prepoznao važnost problematike digitalnog marketinga i prodaje za male biznise koji su često zanemareni.

Prvi segment radionice je Kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, drugi segment obuhvaća Digitalni marketing za obrte i male biznise, a treći segment radionice je Mogućnosti prodaje putem interneta za obrtnike i male biznise. Cilj radionice je polaznicima dati pregled mogućnosti koje pružaju različite tehnike i alati digitalnog marketinga i prodaje, motivirati polaznike da primjenjuju digitalni marketing i prodaju u svakodnevnom poslovanju.

Između 2. i 3. cjeline organizirana je pauza za kavu u trajanja 30 minuta te su polaznici imali mogućnost postavljati individualna pitanja predavačima. Nakon radionice, uz catering organizirano je i druženje polaznika s predavačima. Izvučen je dobitnik nagrade Tele2-pokućnog interneta s routerom te bezbroj GB tijekom godinu dana, dok je svim sudionicima darovan Tele2 džepić za mobitele s posjetnicama sales osoblja Tele2.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite