Olimpijski pobjednik u Svetoj Nedelji

Završna svečana priredba proslave Svjetskog dana juda održana je 29.10.2018., u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak iz  Svete Nedelje. Judo klub Sakura u sklopu projekta animirao je učenike OŠ Vladimir Deščak da se izraze likovno i literarno na temu „Prijateljstvo“, koja je ujedno i ovogodišnja tema Svjetskog judo dana.  U sklopu projektnih aktivnosti održana je i predstava za djecu Nježan put, a edukacijske radioice origamija svladali su učenici  drugih, trećih i četvrtih razreda škole. Najbolji mladi autori  literarnih i likovnih radova  nagrađeni su diplomama i prigodnim poklonima koje im je priredio JK Sakura.

Najveće oduševljenje među učenicima  izazvala je judo prezentacija demo tima JK Sakura. Iznenađenje priredbe  bili su trofejni sportaši: Marija Žgalin (višestruka osvajačica brojnih europskih medalja, trenerica JK Sakura) i Satoshi Ishii  (japanski zlatni olimpijac, svjetski prvak juda, MMA borac). Na tatamiju Sakurama se pridružio Satoshi Ishii  i prezentirao neke od judo tehnika koje je publika nagradila glasnim aplauzom i ovacijama.  Na kraju programa učenici su dobili autograme ovog trofejnog dvojca koji su im i dijelili naljepnice s porukama prijateljstva.

Zahvaljujemo svim djelatnicima i učenicima OŠ Vladimir Deščak na suradnji i sudjelovanju u obilježavanju Svjetskog judo dana i Gradu Zagrebu na potpori u realizaciji projekta.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite