8. mjesto na svjetskom prvenstvu za ŠRD “Sloga” Orešje

Avantura odlaska na svjetsko prvenstvo u ribolovu pastrvskog grgeča u Meksiko je za Bass team “Sloga” Orešje započela osvajanjem treće uzastopne titule prvaka Hrvatske u 2017. godini čime su se, s dvije preostale top tri ekipe iz te sezone, kvalificirali u reprezentaciju Hrvatske u ribolovu pastrvskog grgeča 2018. (Mexico, China-Nuovo Leon 02-05. studenog 2018).

Ove godine je svjetsko prvenstvo bilo najveće do sada i sudjelovalo je 15 reprezentacija sa gotovo svih kontinenata i s ukupno 45 ekipa. Iz Europe je nastupilo 6 ekipa, iz Sjeverne i Južne Amerike 4 ekipe, iz Afrike 4 ekipe, te iz Azije 1 ekipa. Nakon dva dana natjecanja (obzirom da je prvi dan bio otkazan zbog jakog vjetra) Hrvatska je osvojila 8. mjesto ekipno što je zlatna sredina i dobar rezultat s obzirom na uvjete u kojima se lovilo. „Uz malo sreće mogli smo i bolje. Ipak, bolji smo od nekih velikih zemalja u ribolovu na pastrvskog grgeča poput Portugala, Španjolske, Njemačke i susjedne Srbije koja je ove godine debitirala na svjetskom prvenstvu“ istaknuli su članovi ŠRD Sloga Orešje.
Svjetsko prvenstvo su osvojili profesionalci iz SAD-a, drugi su bili domaćini odnosno Meksiko, a treća je bila Italija. Pojedinačno su prvaci također profesionalci iz SAD-a Scott Martin i Scott Catenburry koji su u dva dana uhvatili čak 25,97 kg u deset riba što je 2,59 kg u prosjeku! Sljedeće prvenstvo na kojem mogu nastupiti održat će se 2020. godine u SAD-u na jezeru Murray u Južnoj Karolini. Nadamo se kako će se naši članovi ŠRD „Sloga“ Orešje kvalificirati i otići na još jednu veliku svjetsku smotru.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, sa zamjenicima i suradnicima, čestita od srca članovima ŠRD „Sloga“ Orešje koji su zaslužni za ovaj vrhunski rezultat te im želi mnogo uspjeha i naravno plasman na iduće svjetsko prvenstvo.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite