Anketa o iskazu interesa poljoprivrednog gospodarstva za navodnjavanjem poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji

Zagrebačka županija poziva sve zainteresirane poljoprivrednike da popune Anketu o iskazu interesa poljoprivrednog gospodarstva za navodnjavanjem poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji te da popunjenu anketu dostave do 15.studenog 2018. god. na adresu:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo
Ulica grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb

Kontakti:
Tel: 01/6009-426, 01/6009-413
Fax: 01/6009-474,
E-mail: uop@zagrebacka-zupanija.hr

Anketu mogu popuniti sva poljoprivredna gospodarstva upisana u upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji bez obzira na veličinu i vrstu poljoprivredne proizvodnje.
Popunjavanjem Ankete o iskazu interesa poljoprivrednog gospodarstva za navodnjavanjem poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji omogućit će se pokretanje projekta „navodnjavanje poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji“.
Uključivanjem u pilot projekt navodnjavanja poljoprivrednici imaju mogućnost besplatnog dobivanja potrebne infrastrukture za navodnjavanje do svoje proizvodne parcele.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite