Posjet delegacije Bratislavskog samoupravnog kraja Svetoj Nedelji i poduzeću Rimac Automobili

S početkom u 13,00 sati, u organizaciji Zagrebačke županije, Svetu Nedelju i poduzeće Rimac Automobili posjetila je delegacija iz Bratislavskog samoupravnog kraja (Republika Slovačka) predvođena zamjenicom župana Alžbetom Ožvaldovom.

Delegaciju Bratislavskog samoupravnog kraja dočekao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, izaslanstvo Zagrebačke županije, te predstavnici Turističke zajednice Zagrebačke županije. Zajedno su obišli postrojenja poduzeća Rimac Automobili, svetonedeljske tvrtke za proizvodnju električkih vozila vlasnika i osnivača Mate Rimca.

Svjetski poznata tvrtka osnovana je 2009. godine, zapošljava preko 400 djelatnika iz cijeloga svijeta, a razvila je i predstavila automobilski koncept električnog automobila Concept_One i Concept_Two koji je trenutno u pripremi.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite