Završeni radovi Energetska obnova dječjeg vrtića Slavuj

Dana 15. listopada 2018. godine s početkom u 13,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održana je konferencija za novinare povodom završetka radova na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Slavuj na adresi Školska 6, Novaki. Uz predstavnike medija, konferenciji za novinare nazočili su gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, zamjenici gradonačelnika Svete Nedelje Marija Hršak i Davor Nađi, ravnateljica Dječjeg vrtića Slavuj Gordana Supanc, predstavnici Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Slavuj, predstavnici tvrtke Mplan koja je izradila projekt, te predstavnici OZAS-a, obrtničko proizvodno-uslužne trgovinske zadruge koja je izvođač radova.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec uvodno je pozdravio sve prisutne te istaknuo kako mu je izuzetno drago da je projekt energetske obnove napravljen sukladno svim zadanim projektnim zadacima i vremenskim okvirima. Također, istaknuo je kako djeca koja polaze vrtić sada puno ugodnije u njemu borave.

Završetak provedbe projekta „Energetska obnova dječjeg vrtića Slavuj na adresi Školska 6, Novaki” uvodno je prezentirao zamjenik gradonačelnika Davor Nađi pri tome istaknuvši kako se radi o energetskoj obnovi koja obuhvaća obnovu i zamjenu dijelova vanjske toplinske ovojnice zgrade (energetska obnova postojećeg dječjeg vrtića), rekonstrukciju kotlovnice i ugradnju solarnih sustava pripreme PTV-a te modernizaciju sustava rasvjete i instalaciju sustava za zaštitu od djelovanja munje. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.793.499,83 kuna, a isti se sufinancira iz sredstava EU fondova kroz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz Operativnog programa „Konkurentnost i Kohezija„ – KK.04.2.1.03.0059 – u iznosu 920.284,90 kuna i Grad Sveta Nedelja u preostalom iznosu od 873.317,49 kuna. Radovi su započeli u lipnju 2018. godine (04.06.2018.). Unutarnji radovi završeni su u kolovozu 2018. godine (20.08.2018.), a vanjski radovi u rujnu 2018. godine (28.09.2018.).

Ravnateljica Dječjeg vrtića Slavuj Gordana Supanc još jednom je zahvalila osnivaču na cjelokupnoj podršci i realizaciji projekta s obzirom da se radi o prvoj sveobuhvatnoj obnovi objekta vrtića od 1986. godine. Kao i gradonačelnik, izrazila je zadovoljstvo završetkom radova do početka pedagoške godine jer su time neometano započeli radom, a djecu su dočekale nove prostorije.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite