Isplata Božićnica umirovljenicima i nezaposlenim osobama

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 04.12.2018. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 150,00 kuna.

Isplata će se obavljati u zgradi ,,Stare pošte” u Svetoj Nedelji (M. Stilinovića 7) od ponedjeljka 10. prosinca 2018. godine do petka 21. prosinca 2018. godine u vremenu od 09,00 do 15,00 sati.

Pravo na Božićnice imaju umirovljenici s osnovnom mirovinom u iznosu do 2.501,00 kuna s prijavljenim prebivalištem na području grada Svete Nedelje.

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljat će se uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine za mjesec listopad/studeni 2018. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine.

Nezaposleni ove godine ne moraju odlaziti po potvrdu u Hrvatski Zavod za zapošljavanje, jer će se nezaposlenost dokazivati popisom nezaposlenih osoba s područja grada Sveta Nedelja HZZ-a, a ukoliko osoba nije na popisu nezaposlenost će dokazati na drugi odgovarajući način.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite