Svečani prijem Nogometnog kluba Hvar

Danas je s početkom u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici održan svečani prijem Nogometnog kluba Hvar. Predsjednika, trenera i članove NK Hvar dočekao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, zamjenici gradonačelnika Marija Hršak i Davor Nađi, pročelnice Upravnih odjela Grada Svete Nedelje Biserka Delač i Mirela Grgić, te voditelj Nogometne škole Ratko Ninković i predsjednik NK Sloga Brezje Darko Hajtok.

Nogometaši s Hvara pristigli su na poziv Nogometnog kluba Sloga Brezje, a povodom sportskog druženja, razmjene kontakata i informacija o Nogometnoj školi.

Toplim riječima dobrodošlice pozdravio ih je gradonačelnik Dario Zurovec istaknuvši kako mu je izuzetno drago vidjeti rezultate koje su nogometaši Hvara postigli kroz implementaciju Nogometne škole u svome klubu, te da vjeruje kako će i naši nogometaši kroz navedenu školu mnogo naučiti. Zahvalivši na posjeti, poželio im je mnogo uspjeha u budućim sportskim aktivnostima.

Predsjednik NK Hvar Lorenzo Tudor zahvalio je na toploj dobrodošlici te naglasio tradiciju djelovanja kluba s obzirom da su osnovani prije gotovo 80. godina, odnosno 1939. godine. Broje oko stotinu članova, a djeluju kroz 4 sekcije određene po dobi. Imaju 7 trenera i treniraju 4 puta tjedno, a nazale se u 2. županijskoj ligi. Od 2013. godine provode Nogometnu školu pod mentorstvom Ratka Ninkovića, te su iznimno zadovoljni rezultatom provođenja iste. „Do sada su već dva člana NK Hvar postali članovi Hrvatske nogometne reprezentacije, a to je zasigurno rezultat vještine i znanja koje su postigli kroz Nogometnu školu“ istaknuo je predsjednik NK Hvar Lorenzo Tudor.

Sutra, 08. prosinca 2018. godine, će se održati  i prijateljske utakmice klubova NK Sloga Brezje i NK Hvar u 12,00 i 13,30 sati na nogometnom igralištu u Brezju.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite