Sveta Nedelja domaćin dijela programa Svjetskog kongresa poduzetnika

Sveta Nedelja je domaćin dijela programa pod nazivom ,,Aleja poduzetnika” u sklopu Svjetskog kongresa poduzetnika. Ideja o organizaciji i održavanju Svjetskog kongresa poduzetnika nastala je kao rezultat rada Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ,,300 najboljih” koji se tradicionalno održava u Dubrovniku. Zahvaljujući inicijativi 254 delegata iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Norveške, Njemačke, Srbije, Slovenije i Švicarske obilježavanje dijela programa pod nazivom ,,Aleja poduzetnika” održao se u Svetoj Nedelji.

Prisustvovali su mnogobrojni visoki uzvanici, konzuli, inozemni ministri, predstavnici javnih uprava i poduzetnici iz cijelog svijeta. Gradonačelnik Grada Svete Nedelje pozdravio je sve prisutne i zaželio im dobrodošlicu u grad Svetu Nedelju.

U Hoto Centru otkrivena je statua pod nazivom, ,,Aleja poduzetnika” koja će krasiti ulicu u jednoj od svetonedeljskih najrazvijenijih poduzetničkih zona. Također, organiziran je obilazak Radiochirurgije Zagreb, jedne od najmodernijih poliklinika koja se bavi liječenjem i dijagnostikom karcinoma.

U Društvenom domu Strmec prikazan je promotivni video o poduzetništvu u Svetoj Nedelji, a neki od naših poduzetnika predstavili su svoj rad i uspješno poslovanje svim prisutnim uzvanicima kako bi dočarali zašto je Sveta Nedelja u samom vrhu gospodarstva.

Uručili su Gradu Svetoj Nedelji Zlatnu plaketu za iznimno značajan doprinos razvoju poduzetništva i ukupnog ekonomskog i društvenog razvoja, te u znak zahvalnosti za uspješnu suradnju i doprinos u pripremi i realizaciji Svjetskog kongresa poduzetnika u Hrvatskoj.

Prisutni su uživali u izvedbama Vokalnog ansambla Domenike i Tamburaškog sastava Kerest.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite