RACVIAC uručio donaciju svetonedeljskom dječjem vrtiću “Slavuj”

Umirovljeni general bojnik Jeronim Bazo, direktor RACVIAC-a  – Centra za sigurnosnu suradnju, a uz nazočnost Darija Zurovca. gradonačelnika Grada Svete Nedelje,  povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana uručio je donaciju svetonedeljskom Dječjem vrtiću “Slavuj”.

Predajući donaciju direktor RACVIAC-a, general Bazo istaknuo je kako ona  predstavlja simboličan vid zahvale lokalnoj zajednici na gostoprimstvu koje pruža Centru još od osnivanja 2000. godine.

Donaciju je u ime vrtića primila ravnateljica Gordana Supanc i pri tome se zahvalila u ime djece i odgajatelja, rekavši da će igračke ne samo razveseliti djecu u ovo predblagdansko vrijeme nego i potaknuti njihov osobni razvoj.

Ovom donacijom didaktičkih igračaka, za sve uzraste jasličke odnosno vrtićke dobi, u vrijednosti nešto većoj od 2000 kuna, RACVIAC je ne samo želio razveseliti najmlađe prigodnim darovima, nego i potvrditi svoju povezanost i pripadnost lokalnoj zajednici u kojoj posluje gotovo dva desetljeća.  Ovo nije prvi put da RACVIAC iskazuje svoju društvenu odgovornost prema lokalnoj zajednici i pomaže potrebitima. Ranijih godina je to bio Caritasov Dom za beskućnike u Rakitju. 

 RACVIAC, kao jedina međunarodna organizacija sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, djeluje već 18 godina sa zadaćom poticanja dijaloga i suradnje u svezi sa sigurnosnim pitanjima u Jugoistočnoj Europi kroz partnerski odnos među zemljama regije i njihovim međunarodnim partnerima.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite