Projektni dani u Dječjem vrtiću Slavuj

Jučer, 18. prosinca 2018. godine u Dječjem vrtiću Slavuj započeo je program pod nazivom „Advent u Dječjem vrtiću Slavuj“ koji se održava u periodu od 18. – 21. prosinca 2018. godine.
Tako je u područnom objektu Rakitje u Novakima održan projektni dan pod nazivom „Tradicijski Božić – djeca čuvari kulturne baštine“. Djeca, roditelji, gosti i uzvanici uživali su u kazališnoj predstavi dramske grupe vrtića „Badnji dan“, radionici izrade tradicijskih ukrasa i nakita, sportskoj igraonici (igranje tradicijskih igara), a u Suvenirnici su mogli izabrati ukras i pšenicu uz donaciju sredstava za humanitarnu namjenu. „Tradicijskom Božiću“ nazočila je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak i podpredsjednik Gradskog vijeća Gabrijel Deak uz predstavnike DV Slavuj.

U nastavku pogledajte preostali program:
19.12.2018. – u centralnom objektu u Strmcu održat će se projektni dan pod nazivom „Advent sa snjegovićima u Slavuju“ koji uključuje:
– kreativne radionice djece i roditelja po skupinama
– zajedničko kićenje bora u holu objekta
– sajam nakita i čestitki uz donaciju sredstava humanitarne namjene
– druženje uz čaj i kekse

20.12.2018. – u područnom objektu Kerestinec održat će se projektni dan pod nazivom „Medeni Božić“ koji će uključivati:
– kazališnu predstavu dramske grupe vrtića pod nazivom „Prinčeva potraga“ – donacije za ulaznice za predstavu humanitarne su namjene
– kreativne radionice djece i roditelja
– zajedničko druženje uz čaj i kekse

21.12.2018. – u centralnom objektu Strmec u 17.30 održat će se otvorenje izložbe „Snjegovići u Slavuju“ koja će biti otvorena za javnost.
Na otvorenju će nastupiti djeca odgojno-obrazovne skupine Zrikavci a na otvorenje su pozvani svi radnici, suradnici, udruge iz lokalne zajednice te predstavnici Osnivača.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite