Gradonačelnik uručio Javna priznanja Grada Svete Nedelje

Danas, 28. prosinca 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 10,00 sati gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenice gradonačelnika Marije Hršak dočekao je istaknute članove Tekwondo kluba Motiv +, te uspješne svetonedeljske muzičare Antonija Uremovića i Petru Stanec.

Članovima Takwondo kluba Motiv+, Matiji Kariću, Ivanu Vukmiroviću i Bartolu Poljaku gradonačelnik Dario Zurovec uručio je priznanja Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu za vrijedan uspjeh postignut na međunarodnom turniru. Također je predsjedniku kluba Vatroslavu Vujičiću uručio zahvalnicu i novčanu nagradu za izuzetan doprinos i razvoj borilačkog sporta na području Svete Nedelje.

Uz istaknute sportaše, gradonačelnik Dario Zurovec ovom prilikom nagradio je i izvrsne svetonedeljske muzičare. Priznanje Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu uručio je Antoniju Uremoviću i Petri Stanec.

„Upornost i zalaganje, kako na području sporta, tako i na području glazbe, se uvijek isplati. Izuzetno sam ponosan što danas mogu nagraditi iznimne uspjehe sportaša Taekwondo kluba Motiv+, kao i naše muzičare Antonija Uremovića i Petru Stanec. Pratimo vaš rad od početka i  vjerujem da ćemo se susretati i idućih godina, jer trud koji ulažete se uvijek isplati i poprati vrijednim nagradama. Čestitam vam još jednom od srca i želim mnogo uspjeha u daljnjem radu i djelovanju“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

U ime svih nagrađenih zahvalili su se Vatroslav Vujčić predsjednik Taekwondo kluba Motiv+ i Ivica Kapuđija ispred Ogranka matice Hrvatske u Svetoj Nedelji.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite