Erasmus+ i Lag SAVA

LAG SAVA stvara bazu mladih osoba koje žele biti uključene u razmjene mladih unutar ERASMUS + projekata. Obzirom da ih brojne organizacije iz različitih zemalja pozivaju u partnerstvo na svojim projektima, u mogućnosti su mladima s našeg područja osigurati sudjelovanje u razmjenama mladih.

 Ukoliko prijavitelju odobre projekt, mi kao partneri, mlade osobe s našeg područja vodimo u zemlju u kojoj se održava razmjena. Putni troškovi kao i svi troškovi boravka za vrijeme razmjene osigurani su iz projekta.

Molimo Vas da popunite obrazac ukoliko ste:
-mlada osoba 18. od do 30. godina
-osoba željna novih znanja i iskustava
-osoba koja voli putovati i upoznavati nove zemlje i kulture

 Vaši podaci koristiti će se isključivo za potrebe Erasmus +projekata.

 Obrazac možete ispuniti na:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdY5CiLhE_oOrq2hX…/viewform
Više o ERASMUS + projektima možete pročitati na: http://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/erasmus-opce-informacije/

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite