Informirano za zeleno sutra

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda“

 

08. veljače 2019. godine održan je u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje prvi sastanak u okviru EU Projekta „Informirano za zeleno sutra“ koji je financiran iz Kohezijskog fonda (KK.06.3.1.07.0023).

Sastanku su sudjelovali izvršitelji Provedbe izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom zajednica ponuditelja Moneo Savjetovanje d.o.o. i EKONERG-Institut za energetiku i zaštitu okoliša d.o.o. iz Zagreba, predstavnik tvrtke Logička Matrica d.o.o. iz Zagreba koja obavlja funkciju vanjskog voditelja projekta, predstavnica Općine Stupnik, te predstavnici Grada Svete Nedelje.

Projektom, koji se provodi na području grada Svete Nedelje i općine Stupnik, informirat će se 100% građana o održivom gospodarenju otpadom. Tijekom razdoblja provedbe projekta (do siječnja 2020. godine) provest će se ukupno 10 aktivnosti u cilju informiranja i edukacije građana grada Svete Nedelje i Općine Stupnik, o njihovoj ulozi u postizanju cilja sprječavanja nastanka otpada, odgovornom postupanju s otpadom i odvojenom sakupljanju otpada te ponovnoj uporabi predmeta i kućnom kompostiranju.

Aktivnosti koje će se provoditi usmjerene su svim građanima, ali i pojedinim ciljnim skupinama. Provedbom aktivnosti građanima će se prenijeti ključne poruke kojima će biti upoznati s važnosti i koristima održivog gospodarenja otpadom.

Neke od aktivnosti koje će se provoditi su: izrada i podjela letaka i brošura, plakata, emitiranje radijskih emisija, radijskih reklama, organizacija informativnih događaja (javne tribine), obilježavanje Dana zaštite prirode RH, izrada internet stranice, izrada bojanki za djecu itd.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite