23. Svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima za 2018. godinu

U školskoj sportskoj dvorani OŠ V. Deščaka održana je 23. Svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima za 2018. godinu. Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim kolektivima grada Svete Nedelje te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Grada Svete Nedelje za 2018. godinu.

U svom uvodnom govoru, predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo 23. godina kako Grad Sveta Nedelja dodjeljuje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim kolektivima sa svoga područja. Uz čestitke svim nominiranim sportašima u svoje ime i ime Nadzornog i Izvršnog odbora Sportske zajednice, zahvalio je i svim sportskim djelatnicima, roditeljima, bakama i djedovima.

Zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić pozdravio je sve prisutne te je čestitao sportašima na iznimnom trudu i radu, ali i roditeljima koji nesebično podržavaju svoju djecu.

Karlo Lacković i Lucija Ljubej proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedelje za 2018. godinu. Najbolja ženska ekipa su seniorke MNK MC Plus, a najboljom muškom ekipom proglašeno je ŠRD Sloga Orešje. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je AKK Sveta Nedelja, dok je za životno djelo nagrađen Dragutin Stojanović.

Dužnosnici Sportske zajednice uručili su plakete, medalje i novčana priznanja sportašima u svim kategorijama.

Svim nominiranim i nagrađenim sportašima čestitao je i gradonačelnik Dario Zurovec, kao i svima onima koji su uključeni u sport i doprinose razvoju sporta u Svetoj Nedelji.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite