Obavijest LAG-a SAVA o otvaranju natječaja “Potpora razvoju i modernizaciji poljoprivrednih gospodarstava”

Upravni odbor LAG-a SAVA na svojoj 32. Sjednici održanoj 12. veljače 2019. godine u Svetoj Nedelji, donio je odluku o prihvaćanju konačnog teksta LAG natječaja za to 1.1.2. ”Potpora razvoju i modernizaciji poljoprivrednih gospodarstava” s pripadajućom dokumentacijom.

Predmet natječaja: Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a SAVA, zavisno od organizacijskog oblika.

Svrha: Ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju kako bi se poboljšala ukupna učinkovitost i održivost poljoprivrednih gospodarstava, uključujući zaštitu okoliša i prilagodbu klimatskim promjenama. Ulaganja u nove i inovativne tehnologije doprinijet će smanjenju troškova proizvodnje i poboljšanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda, kao i otvaranju novih radnih mjesta i njihovu održivost.

 Raspoloživa sredstva: 1.129.095,00 HRK.

Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 10.000 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti.

Najviša vrijednost potpore po projektu iznosi 30.000 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti.

Više pročitajte u tekstu Obavijesti koji se nalazi u nastavku.

Prilikom objave Natječaja za TO 1.1.2. ”Potpora razvoju i modernizaciji poljoprivrednih gospodarstava” na web stranici  LAG-a “SAVA” učitan je Obrazac D – Izjava o poljoprivrednoj mehanizaciji (traktori). 

 

Otkriveno je kako objavljeni obrazac ne radi ispravno kada se preuzme sa web stranice (nije moguće izvršiti odabir u padajućim izbornicima unutar ćelija).

 Navedeni je Obrazac D ispravljen i objavljen na web stranici u DOKUMENTIMA. 

Obrazac možete preuzeti na linku: Obrazac D – Izjava o poljoprivrednoj mehanizaciji (traktori)-ispravan

U tablici C Obrasca D navedeno je kako se tablica odnosi na Natječaj LAG-a “SAVA” za TO 1.1.2. ”Potpora razvoju i modernizaciji poljoprivrednih gospodarstava” te je u padajućim izbornicima moguće odabrati ovaj TO (tip operacije), redni broj natječaja za ovaj TO i vrstu proizvodnje.

Zaprimljene prijave projekata s priloženim pogrešnim Obrascem D kojega nije bilo moguće ispravno popuniti iz prethodno navedenih razloga, neće se odbijati, već će se prema potrebi od prijavitelja zatražiti dopuna/obrazloženje/ispravak.

Popratni dokumenti

Obavijest-o-otvorenom-Natječaju-TO-1.1.2.pdf
Obavijest o otvorenom Natječaju TO 1.1.2 Obavijest-o-otvorenom-Natječaju-TO-1.1.2.pdf (320.2 KB)
obrazac-d-izjava-o-poljoprivrednoj-mehanizaciji-traktori-ispravan.xlsx
Obrazac D - Izjava o poljoprivrednoj mehanizaciji (traktori)- ispravanobrazac-d-izjava-o-poljoprivrednoj-mehanizaciji-traktori-ispravan.xlsx (19.2 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite