Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu donacija iz nadležnosti Stručne službe Skupštine Zagrebačke županije

Predmet ovog javnog natječaja je dodjela donacija iz nadležnosti Stručne službe Skupštine Zagrebačke županije.

Prijavitelj može biti udruga ili druga neprofitna organizacija (zaklada, ustanova, društvo, klub, vjerska zajednica i druga neprofitna organizacija) koja je upisana u odgovarajući matični registar, odnosno u registar neprofitnih organizacija i koja u svojem temeljnom aktu ima definirano neprofitno djelovanje, a čije su aktivnosti usmjerene na doprinos općem dobru na području Zagrebačke županije. Donacije se odobravaju udrugama i drugim neprofitnim organizacijama u svrhu potpore realizaciji programa/projekata od kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog sportskog ili obrazovnog značaja te programa/projekata braniteljskih udruga i civilne zaštite, kao i programa/projekata od općeg dobra koji provodi  udruga ili druga neprofitna organizacija na području Zagrebačke županija. Ukupna planirana vrijednost javnog natječaja je 50.000,00 kuna. Donacija za pojedini program/projekt može se odobriti u iznosu od najmanje 1.000,00 kuna do najviše 30.000,00 kuna.

Detaljnije informacije kao i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenim web stranica Zagrebačke županije ili klikom na poveznicu: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/natjecaji/244/javni-natjecaj-za-podnosenje-prijava-za-dodjelu-do .

Javni natječaj biti će otvoren do 30. ožujka 2019. godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite