Svečani potpis Ugovora o korištenju nekretnine između tvrtke Genera (dio grupacije Dechra) i Grada Svete Nedelje

Danas je s početkom u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici održan svečani potpis Ugovora o korištenju nekretnine u vlasništvu tvrtke Genera, dio grupacije Dechra, na adresi Kalinovica, Svetonedeljska cesta2, ukupne površine 31.411 m2.

Ovim Ugovorom tvrtka Genera ustupila je navedeno zemljište (nekretninu) na korištenje Gradu Svetoj Nedelji na vremenski rok od 10 godina. Razlog ovog ustupanja zemljišta odnosno nekretnine je za potrebe javno društvene namjene koja uključuje izvedbu i uređenje dječjeg igrališta, gradskih vrtova i šetnice u naselju Kalinovica.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i član uprave Genere (dio grupacije Dechra) Marko Fresl.

„Ovim projektom osigurat ćemo adekvatne uvjete za igru na otvorenom u naselju Kalinovica i razveseliti naše mališane i roditelje. Izuzetno mi je drago da smo naišli na obostrano razumijevanje i suradnju tvrtke Genere (dio grupacije Dechre) i Grada Svete Nedelje kako bi postigli veću kvalitetu života našim sugrađanima. Do kraja godine izvest će se sve potrebne pripremne radnje, a potpuni završetak radova na izvedbi dječjeg igrališta, šetnice i gradskih vrtova predviđen je za iduću godinu“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec. Suradnju su pohvalili i član uprave Genere Marko Fresl, te suradnici Edo Arh i Zdenko Širanović, istaknuvši kako se nadaju da će se ovakva iznimno dobra suradnja nastaviti i u budućim razdobljima koja su pred nama.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite