7. Svetonedeljska salamijada

 

Udruga Svetonedeljski kobasari organizira 7. Svetonedeljsku salamijadu i 6. izložbu vina.

Prijem uzoraka salama i vina za ocjenjivanje na 7. Svetonedeljskoj salamijadi održat će se u petak, 29. ožujka od 16,00 do 20,00 sati u Centru za posjetitelje u Svetoj Nedelji. Istodobno, salameri mogu predati i uzorke salama za 32. Samoborsku salamijadu koje će zaprimiti Udruga Zlatna šajba.

Svaki salamer – hobista za predani uzorak vina dobit će besplatno ulaznicu za završnu manifestaciju.

Za uzorak jedne vrste vina, vinari trebaju donijeti tri boce 0,7 do 1 l od jedne vrste vina koja se ocjenjuje. Kotizacija za ocjenjivanje vina se ne naplaćuje.

Završna manifestacija 7. Svetonedeljske salamijade u organizaciji Svetonedeljskih kobasara održat će se 6. travnja u društvenom domu Mala Gorica uz podjelu nagrada najboljim salamerima i vinarima te uz bogat zabavni program.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50,00 kn, a za sve dodatne informacije nazovite na broj: 091 734 73 65.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite