Isplata prigodne jednokratne naknade „Uskrsnice“ za umirovljenike i nezaposlene

Dana 02.04.2019. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom uskrsnih blagdana, u iznosu od 150,00 kn,  prema sljedećim kriterijima:

 1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
 2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka)  ne prelazi iznos od 2.501 kn,
 3. Nezaposlenost koja se  dokazuje  podnošenjem  Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati u zgradi „stare pošte“ u Svetoj Nedelji, Marijana  Stilinovića 7, od ponedjeljka 08.04.2019. godine do petka 19.04.2019. godine i to ponedjeljkom od 9,00 do 16,30 sati, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9,00 do 15,00 sati, a petkom od 9,00 do 12,00 sati (osim na dane blagdana i neradne dane).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec veljaču/ožujak 2019. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču/ožujak 2019. godine i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

 

Popratni dokumenti

Odluka_-ispalata-uskrsnica_2019.pdf
Odluka gradonačelnika o isplati prigodne jednokratne naknade „Uskrsnice“ za umirovljenike i nezaposleneOdluka_-ispalata-uskrsnica_2019.pdf (93.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite