Twirling – mažoretni klub na međunarodnom natjecanju

U subotu 6. travnja 2019. Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja natjecao se na međunarodnom natjecanju KRIŽEVCI DANCE CUP na kojem je sudjelovalo više od 550 plesača iz Hrvatske i Slovenije. Naše su se Iskrice natjecale u show dance i pompon kategorijama u baby, mini i junior dobnim kategorijama. Od 5 prijavljenih natjecateljskih koreografija, u svih 5 osvojile su zlato te opet zasluženo i ponosno predstavile Svetu Nedelju. Na natjecanju su sudjelovale dobne skupine Mrvice, Mašnice i Lelice, dok su roditelji bili navijačka potpora djevojčicama i djevojkama.

MRVICE – SHOW DANCE GRUPA BABY: SPRING, 1. mjesto

Patricia Novačić, Nika Dodoja, Dina Prce, Tia Vitko, Ema Keler, Lora Bakula, Paola Bobinec, Korina Stjepanović

MAŠNICE – SHOW DANCE GRUPA MINI: UNDER THE SEA, 1. mjesto

Mia Barberić, Matea Juričić, Ema Halilović, Magdalena Pešut, Karla Keler, Ana Markoljević, Magdalena Juričić, Dora Ćutuk, Klara Rafaela Francetić, Tena Karabelj.

LELICE – POMPON GRUPA JUNIOR: ALISA, 1. mjesto

Sara Prce, Rea Barberić, Ina Ričko, Laura Šikac, Lena Žižek, Iva Novoselec, Lana Čehulić, Lucija Čakanić, Lana Grgić.

LELICE – POMPON TRIO JUNIOR: JUNGLE IN THE CITY, 1. mjesto

Ina Ričko, Lena Žižek, Iva Novoselec.

LELICE – SHOW DANCE JUNIOR: LA LUNA, 1. mjesto

Ina Ričko, Lena Žižek, Iva Novoselec, Rea Barberić, Lucija Čakanić.

Koreografkinja, trenerica i plesna pedagoginja je Tamara Beljak.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite