Novi projekt u LAG-u: Erasmus+ projekt razmjene mladih u Samoboru

LAG SAVA natjecao se u veljači za provedbu Erasmus+ projekta razmjene mladih s temom CYBER EQUALITY s partnerskim neprofitnim organizacijama iz 5 zemalja (Češka, Grčka, Francuska, Italija i Litva).

Projekt službeno počinje 1. 5. 2019. i završava 31. 12. 2019.

U rujnu 2019. u gradu Samoboru mladi iz ukupno 6 zemalja zajedno s Hrvatskom (36 sudionika), sudjelovat će u aktivnosti razmjene mladih s naglaskom na neformalnom učenju o temi ravnopravnosti muškaraca i žena u medijima. 5 mladih osoba s područja LAG-a dobit će priliku sudjelovati u projektu te se upoznati s 30 drugih mladih osoba iz 5 zemalja Europske unije.

Ukupan budžet: 17.880,00 eura.

Projekt sufinancira Europska unija iz sredstava namijenjenih mladima u programu Erasmus+.

LAG planira prijaviti nove projektne prijedloge na jesenski rok te koristi priliku da pozove mlade iz zajednice da se jave i daju svoje prijedloge kao i sve druge koji bi htjeli doprinijeti uspješnoj provedbi ovakvih projekata.
Erasmus+ program (2014. – 2020.) ima proračun od 14,7 milijardi eura namijenjenih mladima u različitim oblicima. U novom programskom razdoblju (2021. – 2027.) proračun će biti još veći.

Linkovi:
Erasmus+: http://europski-fondovi.eu/program/erasmus
Prijedlog budžeta za novo razdoblje: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/news/commission-adopts-proposal-next-erasmus-programme-2021-2027_en

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite