Izgradnja reciklažnog dvorišta

Dana 24.04.2019. godine izvođač, tvrtka HIS d.o.o. uveden je u posao te nema prepreke da radovi na izgradnji reciklažnog dvorišta započnu. Radovi će trajati 4 mjeseca, a obuhvatit će sljedeće grupe radova: radovi na izgradnji prometno-manipulativnih površina, radovi na izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje, radovi na izgradnji zgrade za osoblje, elektroinstalacije, izvođenje ograde, opremanje reciklažnog dvorišta i radovi krajobraznog uređenja.

Lokacija reciklažnog dvorišta, ukupne površine 1.700 m2 nalazi se na k.č. 2362/30, k.o. Rakitje. Otvorenje reciklažnog dvorišta očekuje se u studenom 2019. godine.

Kao što je već napomenuto radovi se izvode u sklopu provedbe projekta izgradnje reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja koji je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Kohezijskog fonda u iznosu od 2.482.523,99 kuna (85% prihvatljivih troškova projekta).

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

Dodatne informacije o OPKK 2014-2020 i strukturnim fondovima dostupne su na http://opzo-opkk.hr i   https://strukturnifondovi.hr.

Sadržaj ovog priopćenja za medije isključiva je odgovornost Grada Sveta Nedelja

 

 

Popratni dokumenti

Izgradnja-reciklažnog-dvorišta.docx
Izgradnja reciklažnog dvorištaIzgradnja-reciklažnog-dvorišta.docx (1.43 MB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite