Radost Uskrsa u Svetoj Nedelji – jezero Kipišće

Na radost i oduševljenje mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja, na jezeru Kipišće u subotu, 27. travnja održan je prigodni program u sklopu projekta „Radost Uskrsa u Svetoj Nedelji“ u organizaciji Turističke zajednice grada Svete Nedelje.

Naši najmlađi mogli su uživati u nastupima Dječjeg vrtića Slavuj, Dječjeg vrtića Svete male Terezije – Podružnica Strmec, Twirling – mažoretnog kluba Sveta Nedelja te Udruge Balans Code koji su se predstavili pjesmom i plesom.

Također za naše najmlađe, Turistička zajednica pripremila je origami radionicu, facepainting te još puno toga zabavnoga u čemu su djeca užvala.

Nakon službenog programa u sklopu projekta „Radost Uskrsa u Svetoj Nedelji“ održana je proslava Svjetskog dana plesa pod nazivom „GO OUT AND DANCE“ u organizaciji Udruge Balans Code.

 

Organizator: Turistička zajednica grada Svete Nedelje
Suorganizatori: Grad Sveta Nedjelja, Svenkom d.o.o.
Generalni sponzor projekta: Caparol Hrvatska

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite