Dani Dječjeg vrtića ,,Slavuj”

Dani Dječjeg vrtića ,,Slavuj” održat će se od 06. svibnja do 17. svibnja 2019. godine. Najmlađima je pripremljen bogat program koji uključuje predstave, posjet starijih odgojnih skupina drugih objekata, stručni skup, izložbu, druženje i igranje

VREMENIK AKTIVNOSTI OTVORENIH ZA JAVNOST


6.5.2019. (ponedjeljak) u 18.00 sati

Predstava dramske grupe iz Rakitja u Područnom objektu Rakitje:
„Žirafa koja nije znala plesati“

Dramska grupa područnog objekta Rakitje pripremila je dramsku predstavu „Žirafa koja nije znala plesati“.

Događanje je otvoreno za javnost.

Pozivamo sve koji žele doći vidjeti predstavu, svu djecu polaznike našeg vrtića, one koji će to postati i one koji to nisu, školarce i sve odrasle koje predstava zanima da nam se pridruže i dobro zabave.

8.5.2019. (srijeda) 9.00 – 16.00 sati

Stručni skup odgojitelja i stručnih suradnika (Turistički informativni centar)

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s DV „Slavuj“ organizira županijski stručni skup namijenjen odgojiteljima i stručnim suradnicima pedagozima s područja Zagrebačke županije.

Ciljevi stručnog skupa su: Povezivanje (umrežavanje) odgojno-obrazovnih radnika praktičara s ciljem poticanja i podizanje razine kvalitete međusobne suradnje, razmjena iskustava uz prezentaciju primjera iz prakse, doprinos razvoju refleksivne prakse odgojitelja i poticanju stvaranje kulture vrtića koja uključuje usmjerenost na razvoj, rasprava s ciljem boljeg razumijevanja temeljnih značajki suvremenog kurikuluma za rani i predškolski odgoj i obrazovanje, stručni skup će se održati u Turističkom informativnom centru, M. Stilinovića 1, Sveta Nedelja.


9.5.2019. (četvrtak) u 18.00 sati

Predstava dramske grupe odgojitelja iz Strmcu u objektu u Strmcu

Otvorenje izložbe „Moj vrtić“  (odgojna skupina Zrikavci)

 

Dramska grupa odgojitelja iz objekta Strmec pripremila je dramsku predstavu „Tri praščića“ za djecu i roditelje te uzvanike prisutne na otvorenju izložbe. Nakon predstave otvorit ćemo izložbu radova djece odgojno-obrazovne skupine „Zrikavci“ na temu „Moj vrtić“ koja je nastala u sklopu projekta Say hello to the World. Pozivamo sve koji žele doći vidjeti predstavu, svu djecu polaznike našeg vrtića, one koji će to postati i one koji to nisu, školarce i sve odrasle koje predstava zanima da nam se pridruže i dobro zabave.


10.5.2019. (petak) u 10.00 sat

Preuzimanje zelene zastave u restoranu Gastro Globus

Međunarodna koordinacija za Eko-škole, na prijedlog Hrvatskog povjerenstva Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš, produžila je Dječjem vrtiću „Slavuj“ status međunarodne Eko-škole čime smo, kao 13. generacija, stekli brončani status. 10. svibnja održat će se svečanost podjele certifikata i Zelenih zastava na čijem preuzimanju sudjeluju ravnatelji, koordinatori, te predstavnici Osnivača.


13.5.2019. (ponedjeljak) od 10.00 – 12.00 sati

Događanje na Kipišću  „Druženje u igri“
DV Slavuj i vrtići s područja grada (DV Osmijeh, DV Linigra i DV Sv. Male Terezije)

Na poziv Dječjeg vrtića „Slavuj“ održat će se druženje djece iz dječjih vrtića s područja grada Svete Nedelje. U navedenoj aktivnosti sudjelovat će djeca iz EV „Slavuj“, DV „Linigra“, DV „Osmijeh“ i DV „Sv. Male Terezija“.

Odgojitelji iz navedenih vrtića osmislili su različite aktivnosti u koje će se djeca moći uključiti.

DV SLAVUJ: Sportski poligon, aktivnosti s Hrvatskim autohtonim igračkama, aktivnosti ranog učenja engleskog jezika

DV SV. MALE TEREZIJE:  „Čovječe ne ljuti se“ – djeca – figure u igri

DV LINIGRA: Kreativne radionice, učenje stranog jezika

DV OSMIJEH: Folklorni plesovi, šah, izrada nakita

 

14.5.2019. (utorak) 9.30 – Strmec, 10.00 – Rakitje i Kerestinec

Dan otvorenih vrata za buduće polaznike vrtića

(Rakitje i Kerestinec – 10.00 boravak na zraku, Strmec – 9.30 predstava dramske grupe iz Strmca „Djedova pogača“ i boravak na zraku)

Dan otvorenih vrata predviđen je za uključivanje djece – budućih polaznika vrtića ( uz prisustvo roditelja), u jutarnje aktivnosti boravka na zraku zajedno s djecom koja već polaze naš vrtić.

U objektu u Strmcu za njih će djeca odgojno-obrazovne skupine Zrikavci prikazati dramsku predstavu „Djedova pogača“ nakon čega će se uključiti u igra na dvorištu.

U područnim objektima Rakitje i Kerestinec na dvorištima vrtića djeca će se moći uključiti u pripremljene aktivnosti.

Tijekom upisnog perioda, svaki roditelj koji je predao dokumentaciju za upis djeteta u vrtić dobio je za svoje dijete pozivnicu za druženje i igru u vrtiću.

 


15.5.2019. (srijeda) u 18.00 sati Društveni dom – Strmec

Predstava dramske grupe iz Kerestinca

„Prinčeva potraga“

Dramska grupa područnog objekta Kerestinec pripremila je dramsku predstavu „Prinčeva potraga“ koja će se održati u Društvenom domu u Strmcu.

Događanje je otvoreno za javnost.

Pozivamo sve koji žele doći vidjeti predstavu, svu djecu polaznike našeg vrtića, one koji će to postati i one koji to nisu, školarce i sve odrasle koje predstava zanima da nam se pridruže i dobro zabave.


17.5.2019. (petak) u 10.00 sati – Područni objekt Rakitje, Školska 6, Novaki

Podizanje zelene zastave

Ove godine DV „Slavuj“ treći puta obnavlja status Eko-škole čime smo potvrdili da i dalje ispunjavamo postavljene uvjete i time stekli brončani status eko škole.

17.5.2019. održat će se svečano podizanje zelene zastave u područnom objektu Rakitje, u prisustvu djece, roditelja, uzvanika i zaposlenika DV „Slavuj“.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite