Potpisan Sporazum o sufinanciranju udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike

Danas, 7. svibnja 2019. godine u Hotelu International u Zagrebu održalo se svečano potpisivanje Sporazuma o sufinanciranju nabave udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola Zagrebačke županije za školsku godinu 2019./2020.

Sporazum je potpisao gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ravnateljica Anica Magdalenić i ravnatelj Ivica Pavlić. Zagrebačka županija osigurala je sredstva u iznosu do 300,00 kn prosječno po učeniku za nabavu udžbenika i drugih obrazovnih materijala, a Grad Sveta Nedelja osigurat će ostatak sredstava do tržišne vrijednosti udžbenika i nastavnih materijala. Sufinanciranje nabave udžbenika i drugih nastavnih materijala izvršit će se prema podacima o broju učenika osnovnih škola na dan 30. rujna 2019. godine.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite