Stručni skup odgojitelja i stručnih suradnika

U Turističkom informativnom centru u tijeku je stručni skup namijenjen odgojiteljima i stručnim suradnicima pedagozima s područja Zagrebačke županije koji organizira Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s DV „Slavuj“. Ravnateljica DV ,,Slavuj” Gordana Supanc pozdravila je sve prisutne te iskazala iznimno zadovoljstvo i sreću povodom održavanja navedenog skupa.

Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi pozdravio je sve prisutne i istaknuo da su sredstva utrošena na naše najmlađe ulaganje u našu zajedničku budućnost te da će Grad Sveta Nedelja svojim demografskim politikama i dalje voditi računa o predškolskom odgoju i obrazovanju. S obzirom na to da Svetu Nedelju karakterizira pozitivna demografska slika, Grad će nastojati prati kretanja još većim ulaganjem u odgoj i obrazovanje.

Ciljevi stručnog skupa su povezivanje (umrežavanje) odgojno-obrazovnih radnika praktičara s ciljem poticanja i podizanje razine kvalitete međusobne suradnje, razmjena iskustava uz prezentaciju primjera iz prakse, doprinos razvoju refleksivne prakse odgojitelja i poticanju stvaranje kulture vrtića koja uključuje usmjerenost na razvoj, rasprava s ciljem boljeg razumijevanja temeljnih značajki suvremenog kurikuluma za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite