Manifestacija povodom Dana zaštite prirode RH u sklopu projekta „Informirano za zeleno sutra“

U subotu 18. svibnja 2019. godine od 10,00 do 13,00 sati na glavnom gradskom trgu (Trg Ante Starčevića) u Svetoj Nedelji održat će se manifestacija o održivom gospodarenju otpadom. Manifestacija se održava u okviru projekta „Informirano za zeleno sutra“ K.K.06.3.1.07.0023.

Sudjeluju polaznici i odgojiteljice Dječjeg vrtića Slavuj, Dječjeg vrtića Linigra i Udruga Balans Code. Uz radonice na temu odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovna uporaba predmeta održat će se i Eko Olimpijada, Eko sajam razmjene starih predmeta (knjiga, igračaka,…), plesni nastupi Udruge Balans Code, nastup solistice Leone Mišak, skeč na temu gospodarenja otpadom, a prikupljat će se i plastični čepovi za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma. Cijeli će događaj završiti uz nastup popularne grupe IXES.

Svrha manifestacije je educiranje i informiranje građana o održivom gospodarenju otpadom uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućnog kompostiranja i ponovna uporaba predmeta, a povezana je s Danom zaštite prirode RH.

 

 

Ime korisnika: Grad Sveta Nedelja
Ukupni iznos projekta: 574.414,78 HRK
Ukupni iznos EU potpore: 488.252,56 HRK

 

„Organizacija manifestacije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., iz Kohezijskog fonda“

„Sadržaj publikacije emitiranog materijala isključiva je odgovornost Grada Svete Nedelje.“

 

 

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite