Podjela bojanki Dječjim vrtićima

U utorak, 21. svibnja 2019., zamjenica gradonačelnika Marija Hršak sa suradnicima i predstavnicom tvrtke Moneo savjetovanje d.o.o., uručila je ravnateljici Dječjeg vrtića Slavuj 505 edukativnih bojanki za djecu koje su izrađene u okviru projekta „Informirano za zeleno sutra“.

Bojanke su danas uručene i ravnateljicama DV Linigra (140 bojanki) i DV Svete Male Terezije (55 bojanki) za djecu s područja grada Svete Nedelje i općine Stupnik.

Uvjerili  smo se da nas čeka svijetla ekološka budućnost, jer su naši malci pravi eksperti kada je recikliranje u pitanju.

Ovih dana bojanke će biti uručene i ostalim vrtićima s područja Grada Svete Nedelje i okolice koja pohađaju djeca s područja Grada Svete Nedelje i općine Stupnik (DV Dječji san – 20 bojanki, DV Osmijeh – 80 bojanki, DV Potočić – 40 bojanki, DV Mali svijet – 55 bojanki, DV Leteći Medvjedići – 10 bojanki, DV Hrvatski Leskovac – 20 bojanki i DV Mali istraživač – 10 bojanki).

Podsjetimo, Grad Sveta Nedelja je 19. srpnja 2018. sklopio Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Informirano za zeleno sutra“ (referentni broj ugovora K.K.06.3.1.07.0023). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, referentnog broja K.K.06.3.1.07.0023), koji potpisan s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike te Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Razdoblje provedbe projekta „Informirano za zeleno sutra“ je od 1. lipnja 2018. godine do 02. veljače 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 574.414,78 kuna, a iznos koji sufinancira EU iz Kohezijskog fonda (85%) iznosi 488.252,56 kuna.

Svrha ove aktivnosti je podjela edukativnih bojanki djeci koja pohađaju vrtiće kako bi se od malih nogu na zabavan i edukativan način izgradila njihova svijest o važnosti odgovornog postupanja s otpadom, s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovnu uporabu predmeta.

 

 

 

 

„Organizacija manifestacije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., iz Kohezijskog fonda“

„Sadržaj publikacije emitiranog materijala isključiva je odgovornost Grada Svete Nedelje.“

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite