Balansice predstavile Svetu Nedelju na “Danima Silvije Hercigonje”

Balansice su u nedjelju, 26.05. sudjelovale na 16.reviji klasičnog i suvremenog plesa “Dani Silvije Hercigonje” koje se održalo u zagrebačkom kazalištu Trešnja. Silvija Hercigonja bila je istaknuta balerina, koreografkinja i pedagoginja koja je odgojila generacije plesača i usadila im ljubav prema plesu. Cilj ove jedinstvene revije je okupiti plesača koji se profesionalno ili rekreativno bave suvremenim i klasičnim plesom pod stručnim vodstvom plesnih pedagoga. Uz umjetničku školu Frane Lucića iz Velike Gorice, umjetničku školu Silvije Hercigonje, plesne radionice Ilijane Lončar, plesnog studija Megablast i mnogih drugih profesionalnih skupina po prvi puta predstavila se i svetonedeljska Udruga Balans-Code sa tri koreografije u suvremenom i modernom plesnom stilu,a koje potpisuju plesni pedagozi Sanja Krapinec Barbaro, Matea Petrić i Martina Ivanković. Sudeći prema publici koja nije štedjela dlanove odličnom izvedbom naših članica predstavljene su koreografije “Djevojčica sa šibicama”, “Somebody to love” i “California dreaming”. Svakoj članici uručena je i službena majica plesne revije te pohvalnica i poziv za gostovanje iduće godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite