Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja na međunarodnom natjecanju

U subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja 2019., Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja natjecao se na međunarodnom natjecanju 10th INTERNATIONAL TWIRLING AND MAJORETTE DANCE FESTIVAL – SAMOBORfest, koji se održao u sportskoj dvorani Samobor. Na festivalu je sudjelovalo oko 1000 natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja. Program je bio podijeljen u dva dijela: u subotu program kulture – mažoretkinje, dok je u nedjelju održan program sporta – twirling.

U konkurenciji 32 kluba, naše su se Iskrice natjecale sa 17 koreografija: 16 u mažoret programu i 1 u twirling programu. U jakoj konkurenciji, MRVICE, MAŠNICE i LELICE pokazale su  karakter, predanost i želju kada je najviše trebalo!

Njihovi rezultati su sljedeći:

SUBOTA – Mažoret program:

????1. mjesto – MRVICE – Show Dance
????1. mjesto – MAŠNICE – Pompon Group Mini
????1. mjesto – LELICE – Majorette Team Cadet
????1. mjesto – LELICE – Group Mix Cadet
????1. mjesto – LELICE Rea Barberić – Pompon Solo Cadet
????1. mjesto – LELICE Iva Novoselec-Ina Ričko-Lena Žižek – Majorette duo/trio Cadet
????1. mjesto – MAŠNICE – Show Dance Mini
????1. mjesto – LELICE – Team Mix Cadet
????1. mjesto – LELICE – Pompon Team Cadet
????1. mjesto – LELICE – Lyrical Staging
????2. mjesto – LELICE Iva Novoselec-Ina Ričko-Lena Žižek – Pompon duo/trio Cadet
????2. mjesto – LELICE – Pompon Group Junior
????3. mjesto – MAŠNICE Matea Juričić-Mia Barberić-Karla Keler – Majorette duo/trio Children
????3. mjesto – MAŠNICE Mia Barberić-Matea Juričić – Accessories Duo Children
????4. mjesto – MAŠNICE Tena Karabelj-Karla Keler – Accessories Duo Children
????4. mjesto – LELICE Ina Ričko-Iva Novoselec – Accessories Duo Cadet
????Pehar za najbolji duo koreografiju i umjetnički dojam – ADDAMS FAMILY!

NEDJELJA – Twirling program:
????3. mjesto – LELICE – Twirling Team Cadet – Lower level

Poseban ponos im je bronca iz twirlinga: djevojke su izborile 3. mjesto uz jaku konkurenciju koju im je predstavljalo 5 slovenskih klubova. TMK Sveta Nedelja jedini je klub u Zagrebačkoj županiji koji trenira i promovira sport twirlinga, a koji je pridruženi član Hrvatskog olimpijskog odbora.

Natjecateljska ekipa kluba:

MRVICE: Patricia Novačić, Nika Dodoja, Dina Prce, Ema Keler, Lora Bakula, Paola Bobinec, Tia Vitko.

MAŠNICE: Mia Barberić, Matea Juričić, Ema Halilović, Karla Keler, Ana Markoljević, Magdalena Juričić, Dora Ćutuk, Tena Karabelj, Ivona Francetić, Maja Petković, Gracia Jelinčić, Patricija Jelinčić.

LELICE: Sara Prce, Rea Barberić, Ina Ričko, Laura Šikac, Lena Žižek, Iva Novoselec, Lana Čehulić, Lucija Čakanić, Lana Grgić, Lara Struhak, Nika Kireta.

 

Zahvaljuju roditeljima na podršci i navijanju te svima onima koji su podržavali, pratili ili na bilo koji način pomogli udruzi ostvariti ovakve rezultate!

Predsjednica kluba i umjetnička voditeljica je Branka Beljak.

Koreografkinja, trenerica i plesna pedagoginja je Tamara Beljak.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite