Balansice ostvarile vrhunske rezultate na ISLAND DANCE COMPETITIONS KRK 2019.

U razdoblju od 07.-09.lipnja 2019. trideset članica Udruge BALANS-CODE zajedno sa njihovim trenericama Sanjom Krapinec Barbaro i Mateom Petrić boravile su na otoku Krk-u. Povod je bio  odlazak u Malinsku na završno međunarodno plesno natjecanje ISLAND DANCE COMPETITIONS KRK 2019. na kojem su uz hrvatsku sudjelovale i 11 europskih zemalja. Malinska je tog vikenda bila odredište plesnog svijeta, osim samog natjecanja Balansice su sudjelovale i na plesnim seminarima hip hop-a i modern jazz-a sa uvaženim plesnim koreografima.

Uz veliku i oštru konkurenciju Litve, Austrije i Mađarske u našim skupinama  Balansice su ostvarile slijedeće rezultate:

 1.mjesto- koreografija Monsters, juniorke ZLATNA PLAKETA

1.mjesto-koreografija Gong , kadetkinje ZLATNA PLAKETA

2. mjesto, koreografija Djevojčica sa šibicama, juniorke SREBRNA PLAKETA

2.mjesto, koreografija Somebody to love, juniorke SREBRNA PLAKETA

3.mjesto, koreografija California dreaming BRONČANA PLAKETA

Uz dva dana natjecanja naše članice uhvatile su ponešto vremena za kupanje i druženje te  rođendanski party. 

Ovo je još jedan dokaz kako Balansice svojim predanim radom i upornošću ostvaruju sjajne rezultate, ali i spajaju ples, putovanje i druženje. ”Zahvaljujemo se roditeljima na velikoj podršci i Gradu Sveta Nedelja na potpori”, rekla je trenirica Sanja Krapinec Barbaro.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite