Lovačka udruga ,,Jastreb” Sveta Nedelja – otvorenje streljane

U nedjelju 16. lipnja 2019. godine Lovačka udruga ,,Jastreb” Sveta Nedelja održala je otvorenje streljane koju je službeno otvorio gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec. Disciplina pod nazivom ,,Parkur” sve više zauzima svoje mjesto u krugovima lovaca i strijelaca. Strelište za navedenu disciplinu opremljeno je s dovoljno uređaja za izbacivanje meta kako bi natjecatelji mogli gađati mete koje nalikuju prirodnoj divljači. Osigurano je šest strojeva za izbacivanje meta, stoga sa šest strana dolaze imitacije prepelica, drugih ptica, zečeva i sl. Uređaji su automatski postavljeni u kućice, a u svakoj kućici postavljena je tabla sa slovnom oznakom kako bi strijelac znao koju metu poziva u određenom trenu. Ovo je jedna od 5 streljana u Republici Hrvatskoj takve discipline. Otvorenju streljane je nazočio i najstariji lovac, Stjepan Miklež. Takmičenje u gađanju glinenih goluba u disciplini ,,Parkur” povodom Dana grada Svete Nedelje bilo je ekipno i pojedinačno. Rezultati takmičenja su:

Ekipno:

1. LU „JASTREB“ SVETA NEDELJA
2. LU VEPAR ŽUMBERAČKI“ BUDINJAK
3. LD ZAPREŠIĆ
4. LU „SRNA“ SAMOBOR
5. LU „ŠLJUKA“ SVETI MARTIN POD OKIĆEM

Pojedinačno:
1. TOMISLAV BEZUH
2. STJEPAN KELEKOVIĆ
3. DARKO DRACLIN
4. TOMISLAV RONČEVIĆ
5. LUKA GRGURIĆ
6. KRUNO JAMBREUŠ

Far play
1. IVAN TURKALJ

 

 

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite