LAG SAVA provodi Erasmus+ projekt razmjene mladih

LAG SAVA provodi Erasmus+ projekt razmjene mladih ovoga rujna u Samoboru, od 2. 9. do 8. 9. s temom propitivanja rodne ravnopravnosti u medijima “Cyber Equality.

36 mladih osoba okupit će se i raditi zajedno. Projekt je prilika za razmjenu znanja i vještina kao i stjecanje prijatelja iz 5 europskih zemalja: Češka, Francuska, Grčka, Italija i Litve. Svaki se tim sastoji od 6 članova.

 Smještaj i hrana su osigurani u Hostelu Samobor, u srcu grada za sve sudionike. Za sudionike iz Hrvatske pokrivaju se troškovi putovanja u protuvrijednosti od 20 eura. 

 Prijave su otvorene za sve zainteresirane mlade osobe od 20 do 28 godina s ciljem uključivanja mladih s manje mogućnosti.

 Molimo Vas da razmotrite mogućnost prijave i/ili mogućnost prosljeđivanja informacije osoba koje bi mogle biti zainteresirane za sudjelovanje.

Detalji projekta mogu se naći na www.cyberakademija.com

Link za prijave: https://forms.gle/toXDgPtjN9zHLcq77 

Prijave su otvorene do 25. 7. 2019.

 

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite