Održan turnir prstića i limača u Kerestincu

U subotu 15. lipnja 2019. godine održan je turnir NK TOP Kerestinec 2019., a u natjecanju su sudjelovali prstići i limači. U posjet turniru i dodijeli nagrada došao je i gradonačelnik Dario Zurovec. Sportski duh, pjesme, smijeh, veselje, ali i pokoja suza radosnica vladale su na nogometom terenu u Kerestincu. Atmosfera je bila vesela i živahna, a dio toga možete pogledati u galeriji fotografija.

U kategoriji PRSTIĆI ostvareni rezultati su:

1.       TOP Kerestinec

2.       SAVA (S)

3.       SAMOBOR 1

 

Golman turnira je Filip Blažević (TOP Kerestinec), strijelac turnira je Andrija Ilijaščić (Sava Strmec), a igrač turnira je Jakov Nimac (TOP Kerestinec).

 

U kategoriji LIMAČI ostvareni rezultati su:

1.       TIGAR RAKITJE

2.       SAVA STRMEC

3.       TOP KERESTINEC

 

Golman turnira je Stjepan Noršić (Samobor), strijelac turnira je Matija Pištek (Rakitje), a igrač turnira je Jan Galic (Sava Strmec).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite