7. Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina

U sklopu Svetonedeljskog kulturnog ljeta i organizacije Ogranka Matice hrvatske u Svetoj Nedelji, održao se 7. Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina koji se tradicionalno održava u dvorcu Erdödy u Kerestincu. Na samome početku, u ime Likovnog odjela Ogranka Matice hrvatske prisutne je pozdravila predsjednica Ogranka Matice hrvatske u Svetoj Nedelji, Ivana Juričić te je službeno otvorila festival. U Večeri poezije  pjesnik Zdravko Škrapec iz Svete Nedelje čitao je svoje pjesme kao i pjesnici i pjesnikinje Samobora, Zaprešića, Jastrebarskog i Zagreba. U večeri Starogradskih pjesama nastupala je Zrinka Posavec i orkestar Marjana Krajine. Tijekom festivala održala se izložba vina te proizvoda od meda svetonedeljskih pčelara i medičara. Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina doprinosi zajedničkom širenju umjetnosti i kulture. 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite