53. Međunarodna smotra folklora Zagreb u Svetoj Nedelji

U organizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Svete Nedelje i Kulturnog centra Travno sinoć je odžana Međunarodna smotra folklora u Dvorcu Erdödy u Kerestincu. Na samome početku prisutne je pozdravio predsjednik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Robert Maračić istaknuvši kako su ponosni na ovu manifestaciju te kako je za istu zaista potrebno mnogo truda i volje. Na uspjehu im je čestitao i zamjenik gradonačelnik Grada Svete Nedelje Davor Nađi pohvalivši još jednom uloženi trud organizatora odnosno svih članica Zajednice i pri tome službeno otvorio 53. Međunarodnu smotru folklora Zagreb u Svetoj Nedelji. Smotri su nazočili i Jadranka Balen iz Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije i Gabrijel Deak, potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje.

Na  Međunarodnoj smotri folklora nastupili su folklorna društva iz Bugarske, Egipta, Grčke, Irana, Italije, Kine, Latvije, Litve i Poljske te domaća kulturno umjetnička društva. Međunarodna smotra folklora prikazuje tradicijsku kulturu i folklor stranih sudionika, kao i domaćih. U sklopu Međunarodne smotre folklora održana je i promocija lokalnih svetonedeljskih proizvoda i suvenira.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite