Održan svečani prijem i dodjela Javnih priznanja Grada Svete Nedelje istaknutim mladim sportašima i mladoj glazbenici

Danas je s početkom u 10,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Svete Nedelje održan svečani prijem i dodjela Javnih priznanja Grada Svete Nedelje istaknutim mladim sportašima Magdaleni Šeketa i Patriku Žalcu i mladoj glazbenici Marti Radeljak.

Uspješne sportaše dočekao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec u pratnji zamjenice Marije Hršak i tom prilikom uručio sljedeća Javna priznanja:
Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljeno je Magdaleni Šeketa za osvojeno 1. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za kadete i juniore održanom dana 07.07.2019. godine, u kategoriji dvojac na pariće, kao i za osvojeno 3. mjesto na istom natjecanju u kategoriji četverac na pariće. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe Magdaleni Šeketa dodijeljena je i novčana nagrada. Patriku Žalcu dodijeljeno je Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 1. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za kadete i juniore održanom dana 06.07.2019. godine, u kategoriji osmerac. Patriku Žalcu također je dodijeljena i novčana nagrada.

Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi dodijeljeno je Marti Radeljak za osvojenu 2. nagradu na regionalnom 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Požegi dana 01.-02.03.2019. godine u IV. kategoriji, disciplina – brač, te kao članici Noneta Klas za osvojenu 2. nagradu na međunarodnom VI. Tambura Instrumental Festivalu u Požegi dana 25.-26.03.2019. godine u II. folklornoj kategoriji kamerni/komorni sastav. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe Marti Radeljak dodijeljena je i novčana nagrada.

„Ova nagrada samo je mali znak pažnje za sav vaš trud i ulaganje, ali i potvrda vašim roditeljima koji nesebično pridonose uspjehu. Vjerujem da je svaki vaš uspjeh njima jednak kao i vlastiti uspjeh, te ovom prigodom želim i njima zahvaliti i čestitati što vam pružaju neizmjernu podršku. Želim vam mnogo sportskih i glazbenih uspjeha i u budućem razdoblju “ istaknuo je gradonačelnik Garda Svete Nedelje Dario Zurovec. U ime nagrađenih zahvalio je Partik Žalac i istaknuo kako im je neizmjerno drago da je njihov trud prepoznat, te kako je ovo dodatna motivacija za postizanje novih uspjeha.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite