HUMANITARNA UTAKMICA

U srijedu, 23. listopada 2019. godine na nogometnom igralištu HNK Tigar Rakitje u na adresi Rakitska cesta bb, Rakitje s početkom u 16,00 sati održava se humanitarna utakmica između veterana HNK Tigar Rakitje i Humanih zvijezda Hrvatske ’03.

Molimo Vas i da u skladu s Vašim mogućnostima podržite humanitarnu akciju uplatama na posebno otvoren žiro račun u Samoborskoj banci, IBAN broj: HR6424030091521000230. Uplate za humanitarnu akciju moguće je izvršiti zadnji dan u srijedu 23.10.2019. godine.

Humanitarna utakmica održat će se u sklopu pokrenute humanitarne akcije posvećene životno ugroženoj djeci iz Udruge Kolibrići, djeci s različitim medicinskim dijagnozama, od kojih većina ne može govoriti, kretati se, samostalno disati i kojoj je potrebna 24-satna roditeljska skrb i aparati za održavanje na životu. Zovu se mali Kolibrići, a dvoje malih Kolibrića stanovnici su Grada Sveta Nedelja.

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite