Sakure u Bihaću i Turopolju osvojile 8 odličja

Iza svetonedeljskih Sakura je još jedan uspješan vikend. U Bihaću je 19.10.2019. godine održan  8. međunarodni kup Una Bihać. Natjecatelji iz Hrvatske, BiH, Slovenije Srbije i Crne Gore prisustvovali su s ukupno 42 kluba i  366 natjecatelja.

Sakure u kategorijama U10 i U14 iz Bihaća se vraćaju s 5 odličja, i to 3 zlata i 2 srebra, a na kupu Turopolja, istoga dana u kategoriji U8 izborili su 2 zlatna i jedno brončano odličje.

Rezultati Kupa Una Bihać:

1. mjesto – Karla Vešligaj, U10 -25kg

1. mjesto – Sara Golubić, U14 -44kg

2. mjesto – Karla Vešligaj, U10 -28kg

Fran Delišimunović u kategoriji U12 -50kg zauzeo je 7. mjesto, a  Karlo Vešligaj, U14 +66 i Jakov Babić, U14 +66 natjecanje završavaju bez plasmana.

Na Kupu Turopolja natjecalo se 364 natjecatelja iz 31 kluba, te u kategoriji U8 postižu sljedeće rezultate:

1. mjesto – Luka Vidović, U8 -24kg

1. mjesto – David Žgalin, U8 -27kg

3. mjesto – Karlo Kukolja, U8 -27kg

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite