Održan inicijalni sastanak dječjih vijećnica i vijećnika

U petak 25.10.2019. godine s početkom u 19,00 sati u gradskoj vijećnici održan je inicijalni sastanak izabranih dječjih vijećnica i vijećnika za Grad Svetu Nedelju, kao jedno od bitnih uvjeta za ostvarenje dječje participacije u demokratskim odlučivanjima lokalne zajednice. Inicijalnom sastanku prisustvovalo je 15 od 17 gradskih vijećnica i vijećnika.

29.10.2019. godine održat će se i konstituirajuća sjednica pod vodstvom gradonačelnika Darija Zurovca. Za voditeljicu dječjeg vijeća imenovana je Sabrina Pejić, predsjednica Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedjelja –  prijatelj djece. U iščekivanju odluke o prestižnom statusu ,,Grad prijatelj djece”, djeca su na inicijalnom sastanku imala priliku upoznati se s osnovnim dokumentima i pojmovima o njihovom budućem radu i smjernicama koje tiču njihovih daljnjih odluka o kvaliteti života djece našeg grada.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite