Odličan rezultat učenika Svete Nedelje na Županijskom natjecanju u Krosu!

Nakon proljetnog vrlo uspješnog Županijskog natjecanja u atletici za osnovne i srednje škole Zagrebačke županije, održanog u Zagrebu na športskom parku Mladost, učenici OŠ Sveta Nedelja ŠSD ŽABAC pod vodstvom prof. Ivane Rodić i prof. Domagoja Francetića ostvarili su još jedan značajan uspjeh na Županijskom natjecanju u KROSU za učenike/ce 5 i 6 razreda i 7 i 8 razreda održanog 15. listopada u Bedenici.
 OŠ Sveta Nedelja, „ŠSD ŽABAC“ u ukupnom poretku od prijavljenih 26 škola sa područja Zagrebačke županije osvojila je 2. mjesto i tako osvojila srebrni pehar.
Učenici 5 i 6 razreda (Jakov Mauzer, Matej Horvat, Matija Kovačević i Tin Meštrović) bili su najuspješniji i osvojili zlatnu medalju te odlaze na državno prvenstvo u Poreč.
Učenice 5 i 6 razred (Anamarija Barić, Laura Deisinger, Ivana Markovšek i Lorena Beber) osvojile su ne manje vrijednu, srebrnu medalju i drugo mjesto.
Učenice 7 i 8 razred (Lara Turk, Antonija Batrac, Lidija Batrac i Marija Batrac) također su osvojile drugo mjesto i srebrnu medalju.
Učenici 7 i 8 razred (Martin Leopold, Martin Golubić, Noah Popović i Dominik Horvatić) osvojili su deveto mjesto.
Čestitamo učenicima i  profesorima na ostvarenim uspjesima i na još jednoj lijepoj prezentaciji OŠ i Grada Svete Nedelje!

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite