Održana Pike masters liga u Orešju

Održano je još jedno odlično internacionalno druženje ribolovaca na jezeru Orešje. Na kupu su prisustvovali i pomogli sa uručivanjem nagrada predstavnik Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak, predsjednik Sportske zajednice Grada Svete Nedelje, Slobodan Matić te predsjednik ribolovnog saveza Zagrebačke Županije, Dubravko Šeketa. 21 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije natjecala se kroz četiri kola u ligi ove godine sto je čini vjerojatno najvećom varaličarskom ligom/manifestacijom kod nas. U subotu je na završnom vaganju prisustvovao i predsjednik HSRS-a Vladimir Sever, što odaje priznanje ligi kao vrlo važnoj ribolovnoj manifestaciji na nacionalnom nivou. Ovim putem najavljuju i novi Pike Masters JUNIOR kup koji ćemo održati u nedjelju 10.11.2019. godine. Orešje je još jednom pokazalo da je vrhunska štučja voda i da se odlično lovi i po vrlo niskim vodostajima. Uhvaćeno je 24 ribe i čak 13 od 17 ekipa se upisalo. Uvjerljivu pobjedu sa čak pet uhvaćenih riba odnio je Savage Gear team sa pet riba težine 7,17kg koje su ulovili 3D Walk Frog žabonža u prvih dva sata ribolova. Ribe su zagrizle udicu u ekstremno plitkoj vodi od možda 20-ak cm.

 

PML Šrd Sloga Orešje 26.10.2019 rezultati:

1. Savage Gear Croatia team 7,17 kg (5)

2. PT Čonta(Ivan Špela Josip Srdarević) 2,96 kg (2)

3. Marko Stanić 2,82 kg (2)

4. PT Kustošija 2,70 kg (2)

5. Monster Bite 2,68 (2)

6. Pickey Team (SLO) 2,38 (2)

7. Pike Hammerz 2,12 kg (2)

8. Gottchee Team (SLo) 1,42 kg (1)

9. Rapala team 1,10 kg (1)

10. VŽ MILF 1,09 kg (1)

11 Spinnka Team 0,92 kg (1)

12. Svijet Varalica 1,07 kg (1)

13. Š&G team 0,79 (1)

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite