Sajam poslova – 06.11.2019.

Hrvatski zavod za zapošljavanje će dana 06. studenog 2019. godine u vremenu od 09.00 do 16.00 sati u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb održati Sajam poslova.

Grad Sveta Nedelja partner je na provedbi ovog projekta te je osiguran iznos od 2.000,00 kuna za pokriće troška autobusnog prijevoza za nezaposlene osobe s područja Grada Svete Nedelje.

Na ovogodišnjem sajmu poslova oko stotinjak poslodavaca imat će priliku putem izložbenih pultova i/ili kroz multimedijske prezentacije predstaviti svoje kadrovske potrebe, pronaći odgovarajućeg radnika i prikupiti informacije o kompetencijama tražitelja zaposlenja kao potencijalnim zaposlenicima, a tražitelji zaposlenja/nezaposlene osobe predstaviti se poslodavcima u cilju mogućeg zapošljavanja.

Održat će se i različite radionice usmjerene na pripremu nezaposlenih osoba za uspješno traženje posla, profesionalno informiranje o razvoju karijere, tribine o mogućnostima zapošljavanja, te provoditi ciljani razgovori s tražiteljima posla.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite