Plesni klub Balans Code nastupio na International Dance Open Budapest

U razdoblju od 25.-27.10. 2019. plesačice Udruge Balans-Code sudjelovale su na plesnom natjecanju Internacional Dance Open Budapest koje se održalo u Kulturnom centru Joszefa Attile u Budimpešti. 

Balansice su u kategoriji show dance kids production, jazz dance kids grupa i lyrical junior produkcija u konkurenciji između Mađarske, Slovenije, Bugarske i Hrvatske osvojile tri druga mjesta. Srebro je dokaz  kako smo na dobrom putu, no da moramo još puno trenirati kako bi konkurirali za dobar plasman. 

Vrijeme između natjecanja Balansice su provele u razgledu najljepšeg europskog zoološkog vrta, u noćnoj panoramskoj vožnji po Dunavu , razgledu Ribarske tvrđave , vožnji u Budapest kotaču koje će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Lijepo je biti dio Balansa sklapati  prijateljstva, uspomene sa zajedničkih putovanja jer smo u 15 godina postojanja imali prilike posjetiti mnoge europske destinacije  poput Pariza, Venecije, Trsta, Berlina, Beča, Ljubljane, Budimpešte, Sarajeva i mnogih drugih. Balansicama slijedi iduće natjecanje “Grand Prix” koje će se održati 9.11. u Sisku.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite