Pike masters JUNIOR kup

Na jezeru Orešje 10.11.2019. godine održana je Pike masters liga JUNIOR kup. Jedan od najvećih i prvih varaličarskih kupova, organiziran je ciljano za djecu u Hrvatskoj na nacionalnoj razini na kojemu je nastupio čak 41 mladi varaličar. Usprkos hladnom, vjetrovitom i zaista neugodnom vremenu, svi mali sudionici zajedno sa svojim roditeljima pojavili su se na startu i bez odustajanja sudjelovali na kupu, a usput uhvatili 12 lijepih štuka po kojima je Orešje nadaleko poznato. Starost natjecatelja bila je od 5 do 21 godine i bili su podijeljeni u dvije kategorije – Limaći i Juniori. Prvi ovakav kup na nacionalnoj razini ciljano organiziran za mlade ribolovce i sudjelovanje uz doručak, ručak i nagrade (potpuno besplatno) je bio proljetni Pike Masters JUNIOR kup održan 27.04.2019. godine na jezeru Orešje, a na kojem je nastupilo 28 djece. Nakon oduševljenja djece i roditelja, organiziran je i ovaj drugi jesenski JUNIOR kup, iako nije bio u godišnjem planu. Djeca su došla iz svih krajeva središnje Hrvatske – Bjelovara, Petrinje, Delnica, Zagreba, Duga Rese…

,,Srce nam je puno jer organiziracija kupa za mlade nosi posebne osjećaje kad ih vidiš da se smiju i ponosno nose medalje, sretne i zadovoljne roditelje, tete, dede, bake…možda zvuči kao kliše, ali to je generacija koja dolazi i zasigurno će neki od njih ove lijepe trenutke pamtiti cijeli život – to je motivirajuće” rekao je jedan od članova kluba.

Pobjedu u Junior konkurenciji odnio je dvanaestogodišnji Filip Pecigoš sa dvije štuke ukupne težine 2,98 kg, drugi je bio osamnaestogodišnji Sven Jurkić sa jednom štukom težine 2,85 kg, treći je bio Dario Medved iz Petrinje sa dvije ribe težine 2,51 kg, treći Ivo Grgurić iz Delnica sa jednom štukom težine 1,53….

U Limačima je pobjedu odnio Dorijan Muža iz Petrinje sa štukom težine 1,47 kg, drugi je bio petogodišnji Stjepko Petković, treća je bila desetogodišnja Dorotea Muza iz Petrinje 1,00 i četvrti je bio osmogodišnji Patrik Mihalić iz Duge Rese sa štukom 1,00 kg.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite