Održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Udrugama Balans Code i Twirling mažoretnom klubu Sveta Nedelja. U Gradskoj vijećnici dočekao ih je i primio gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenice gradonačelnika Marije Hršak.

Temeljem Odluke gradonačelnika Zahvalnice Grada Svete Nedelje dodijeljene su Udruzi Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja za sveukupni rad i zasluge u promicanju plesne umjetnosti na području grada Svete Nedelje i za ostvarene rezultate u plesnoj i natjecateljskoj sezoni 2018./2019. i Udruzi Balans Code također za sveukupni rad i zasluge u promicanju plesne umjetnosti na području grada Svete Nedelje kao i za  ostvarene rezultate u plesnoj i natjecateljskoj sezoni 2018./2019. Uz Zahvalnice grada Svete Nedelje, svakoj udruzi dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4.000,00 kuna.

Na samome početku nagrađene je pozdravio gradonačelnik Dario Zurovec istaknuvši kako je izuzetno ponosan na rad nagrađenih udruga, te pohvalio trud svih članica i njihovih trenera, koji nesebičnim odricanjem doprinose uspjehu u cjelini. „Iznimna mi je čast što sam ovdje danas s vama i što vas imam priliku nagraditi za sav trud koji ste postigli tijekom plesne i natjecateljske sezone. Drago mi je vidjeti da ste se pronašli upravo u toj grani umjetnosti – u plesu. Još jednom vam od srca čestitam te vam želim  pregršt plesnih uspjeha i u predstojećoj sezoni“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

Rad udruga, ali i postignute uspjehe, predstavile su predsjednice Udruga Sanja Krapinec Barbaro (Balans Code) i Branka Beljak (TMK Sveta Nedelja) i tom prigodom zahvalile Gradu Svetoj Nedelje na čelu s gradonačelnikom Zurovcem na praćenju njihovog rada i naravno na prepoznavanju postignutih uspjeha zbog kojih su i nagrađeni.

 

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite